onsdag 25 juni 2014

Pysselmyran stänger - stor utförsäljning!

Hej på er allihop!
Hoppas att ni har det gott! Jag förstår att ni kanske funderar på och undrar över varför Pysselmyran har varit ganska tyst det senaste... Jag har sedan mars månad gått upp i tid på mitt arbete i landstinget och jobbar nu 100% med en ny inriktning. Vi har startat ett mellanvårdsteam på BUP där vi jobbar hemma hos familjer. Det är ett fantastiskt roligt arbete! Heltidsjobbet har dock blivit svårt att förena med Pysselmyran. Den tid som jag har hemma vill jag framöver kunna ägna mer åt min familj, vilket betyder att Pysselmyran kommer att läggas ner. 
Beslutet att lägga ner har mognat fram över tid. Jag känner stor tacksamhet över alla de år som jag har drivit Pysselmyran, jag har lärt mig oerhört mycket och haft så skoj tillsammans med designteamet, mamma och er! Jag vill också passa på att tacka alla er kunder som handlat hos mig... för vad vore Pysselmyran utan er?!!
Jag hade först tänkt att vänta med utförsäljningen till hösten, men nu känner jag att det är lika bra att sätta fart direkt :-)

Utförsäljning i hemmabutiken med 30% rabatt på hela sortimentet!
Välkommen att handla! Först till kvarn...
Imorgon torsdag 26/6 öppet mellan kl. 14.00-21.00.
Fredag 27/6 öppet mellan kl. 14.00-19.00.
Måndag 30/6 öppet mellan kl. 14.00-19.00.
Fler dagar kan bli aktuella under v. 27 och 28 - återkommer i så fall med info kring detta.

Från och med lördag 28/6 är det utförsäljning i webshopen,
med 30% rabatt på hela sortimentet!
Rabatten dras i när du går igenom kassan! Fraktkostnaden justeras som vanligt när jag packar din order.
OBS! Utförsäljningen gäller varor som finns i lager. Shopen är inte helt uppdaterad. Ha överseende med att varor kan vara slut även om de ser ut att finnas i shopen.
Ordrar packas i turordning. Räkna med längre tid för orderhantering. 
Du som väljer att förskottsbetala din beställning får, förutom den automatiska orderbekräftelse även en personlig orderbekräftelse som vi skickar efter att vi packat din order. Det är viktigt att du inväntar den personliga orderbekräftelsen innan du betalar in några pengar. Detta för att frakten justeras först när vi packar din beställning, samt för att du säkert skall få hem vad du betalar för.
Du som väljer att betala via Klarna får ingen personlig orderbekräftelse, utan endast den automatiska orderbekräftelsen. Varor som tagit slut stryks från din order och restnoteras inte. Skriv ett meddelande om hela ordern hänger på en specifik vara! Frakten justeras när vi packat din order. Fakturan skickas ut i samband med beställningen.

Under v. 29-30 kommer shopen att ligga nere pga semester och
uppdatering.
När vi öppnar igen v. 31 har vi utförsäljning med 50% rabatt på allt som finns kvar!!!

Glad sommar!
önskar Sofia / Pysselmyran


Inga kommentarer: