lördag 21 december 2013

Snart är det dags för mara!


1-2 februari 2014

Lördag 10.00 - söndag 15.00

Snart är det dags igen... äntligen!
Denna gång träffas vi i Åsarps Församlingshem, eftersom det inte längre är möjligt att hyra Vartofta Samlingslokal. Även Åsarps Församlingshem har mycket bra lokaler, men ta gärna med dig en egen bordslampa då det annars kan upplevas lite mörkt. (Förlängningssladdar finns på plats.) Karta/vägbeskrivning till Åsarps Församlingshem hittar ni HÄR!

Möjlighet finns att sova över i lokalerna. Meddela om du vill sova över när du gör din anmälan. Medtag luftmadrass och sovsäck, så bereder vi plats i lokalerna. (Duschmöjlighet saknas.) Givetvis kan den som vill komma endast på lördagen göra det till ett reducerat pris.


Kostnad för båda dagarna:  500 kr
Kostnad för endast lördagen:  300 kr

Under lördagen serveras: kaffe, lunch, em. fika, middag och snacks, samt en "nattmacka" för den som önskar.
Under söndagen serveras: frukost (för de som sover över), en slät kopp morgonkaffe, lunch bestående av lördagens lunch- och middagsrester samt "kaffe på maten".

Alla deltagare får var sin välkomstpåse. Maran kommer som vanligt att innehålla många kreativa tävlingar och utmaningar. Det blir också workshops och kurser. Alla helgens kurser och workshops ligger på lördagen eftersom det är flest deltagare då. Tävlingar och utmaningar kör vi som vanligt både lördag och söndag :-) Deadline för tävlingar/utmaningar på lördagen är kl. 18.00 (vi spar dock en utmaning till kvällen). Deadline för tävlingar/utmaningar på söndagen är kl. 14.00.

40 platser finns till förfogande - först till kvarn gäller!
Anmälan görs via webshopen senast 24 januari!
Vid frågor, kontakta Sofia Wernmyr på tel 070-286 82 92 eller via e-post sofia@pysselmyran.se .

Välkomna!

I samarbete med studieförbundet

Inga kommentarer: