fredag 1 februari 2013

Gästande DT skapar med Fairytale

Idag vill jag säga hjärtligt välkommen till Åsa aka Scraphorse
som kommer att gästa oss som DT under februari månad.


Åsa är en tjej med många järn i elden och hon har flera olika DT-uppdrag på andra ställen.
Besök gärna hennes egen blogg för mer inspiration :-)


Eftersom Åsa har stor erfarenhet av att jobba med stämplar från flera olika märken är det extra roligt att ta del av hennes tankar när hon provat på Like a Fairytale. Så här skriver hon:
"Förutom det självklara, att motiven är otroligt söta, så är de dessutom i en perfekt storlek. Framför allt med tanke på att dessa kit verkligen inbjuder till att maska ihop flera stämpelmotiv.
Nu vill jag tillägga att man inte alls behöver maska ihop dem, de fungerar alldeles utmärkt var och för sig. ;-) Men på detta exempel så har jag valt att maska ihop två stycken olika motiv.
De är lätta att färglägga, då de är ritade på ett sätt som både guidar en ovan men ändå lämnar tillräckligt med eget utrymme för ideer för den mer avancerade."
Hälsningar Åsa

Kortet som Åsa visar upp idag är gjort med stämplar från kitet Summerdreams with Annie & Carl.
Hon har färglagt med Copics, som är en typ av lösningsmedelsbaserad penna liknande Promarkers / Flexmarkers. Texten En smak av sommar hittar du här.
Nästa vecka får vi se mer alster av Åsa. Och vårt ordinarie DT-team kommer också att visa härliga alster med Fairytale under de kommande veckorna. :-)

Och du... Du har väl inte missat att vi just nu har bra erbjudande på alla kiten från Like a Fairytale? Tack vare månadens erbjudande för februari kan du nu köpa dem för endast 145 kr / kit. Vi fortsätter också vår utförsäljning på Promarkers och Flexmarkers. DU HITTAR MÅNADENS ERBJUDANDEN HÄR.

Ha nu en riktigt skön helg!
önskar Sofia och Åsa

Inga kommentarer: